Retrofit

Hieronder vindt u enkele EME-schakelaars die uw oude (last)scheider kunnen vervangen:

MI-TI

MI-UNEL
Standaardscheider voor binnenopstelling met uithoudingsklasse M0 (tot 1000 C-O) die dankzij zijn eenvoudige modulaire opbouw zeer snel op maat aanpasbaar is.
Deze scheider is tevens verkrijgbaar in combinatie met een aarding, in 2- of 3-positieuitvoering, etc.
Lees meer…

GP1

GP1
De EME lastschakelaar voor binnenopstelling type GP1 is ontwikkeld om allerlei lasten tot 630A te onderbreken.
Deze schakelaar is ook verkrijgbaar in combinatie met een aarding, capacitieve isolatoren, etc.
Lees meer…

GP2V

GP2V
De EME lastzekeringsschakelaar voor binnenopstelling type GP2V is ontwikkeld om allerlei lasten tot 630A te onderbreken. Een ingenieus systeem zorgt voor de 3-fasige opening van het toestel bij het smelten van één of meerdere zekeringen.
Het toestel kan eveneens uitgeschakeld worden m.b.v. een minima- of uitschakelspoel, uitgevoerd worden met een aarding,etc.
Lees meer…

MTI

MTI
Allround aardscheider voor binnenopstelling.
De aardscheider is tevens verkrijgbaar in een ’high endurance‘ versie voor toepassingen tot 10.000 C-O, modulaire versie, versie met snelle inschakeling, etc.
Lees meer…

PFI

PFI
Zekeringhouder voor binnenopstelling, gebouwd volgens de IEC afmetingen, verkrijgbaar in zowel 1- als 3-polige versie, met of zonder signalisatiecontact, etc.
Lees meer…

IMG_1359

PFE
Zekeringhouder voor buitenopstelling, gebouwd volgens de IEC afmetingen, verkrijgbaar in zowel 1- als 3-polige versie, met of zonder signalisatiecontact, etc.
Lees meer…

Bent u op zoek naar een vervangtoestel voor uw versleten of defecte (last)scheider waarvan geen onderdelen meer te verkrijgen zijn of bent u op zoek naar iets heel specifiek zoals een toestel voor marine-applicaties, specifieke corrosieomstandigheden, een toestel met beperkte onderbrekingskarakteristieken, etc.
Lees hier meer…

Of contacteer ons rechtstreeks op:
site@eme.be

rId27_switch

ALGEMEEN PRODUCTOVERZICHT MS-SCHAKELAARS