NETONTKOPPELING & VERDEELBORDEN

EME is in België de referentie op het gebied  van netontkoppelborden. Sinds meer dan 10 jaar levert EME voor de Belgische markt deze specifieke borden, nodig voor het conform koppelen aan het openbaar net van decentrale energieopwekkingen, zoals een PV-installatie, een WKK of noodaggregaat >10kW.
Daarnaast is EME ook gespecialiseerd in het bouwen van vermogen verdeelborden tot 4000A op laagspanning. Deze modulair opgebouwde borden zijn type getest volgens de nieuwste norm EN 61439-1. 

MRU4

Netontkoppel- en vermogenbegrenzingsrelais conform Synergrid C10/11

Bent u op zoek naar een netontkoppelrelais? EME is exclusief BELUX verdeler & “Regional Support Center” van SEG, fabrikant van beveiligingsrelais en generatorbedieningspanelen.
Meer info…

CMC 356

Instelling en keuring van het relais

Naast het leveren van netontkoppelrelais beschikt EME eveneens over de nodige apparatuur voor het testen en instellen van deze relais. Wij bieden ook een “single point of contact” oplossing door samenwerking met erkende, onafhankelijke keuringsorganismen. Op deze manier kunnen wij U een ingesteld & verzegeld relais met officieel keuringsrapport afleveren.

Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op;
site@eme.be

Netontkoppelborden en vermogenbegrenzing

U wenst een installatie met een vermogen van meer dan 10kW op het openbare net aan te sluiten?Om dit zonder problemen te laten verlopen, legt uw DNB (distributienetbeheerder) u een aantal voorwaarden op.
EME kan u met zijn netontkoppelborden en vermogenbegrenzingen de meest adequate oplossing aanbieden.
Lees meer…

LS-verdeelborden volgens IEC61439-1

Is uw ALSB aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een nieuw vermogen verdeelbord op laagspanning? EME is gespecialiseerd in het bouwen van vermogen verdeelborden tot 4000A op laagspanning. Deze modulair opgebouwde borden zijn type getest volgens de nieuwste norm EN 61439-1. Hierdoor zijn ze niet alleen gemakkelijk uitbreidbaar maar ook zeer veilig in bediening en onderhoud.
Contacteer EME vrijblijvend voor een offerte:
site@eme.be

IC MDI

LS-/MS-borden op maat

Bent u op zoek naar een middenspanningskast met MS-schakelaars, neem dan hier even een kijkje:
IC-borden

Nog steeds niet gevonden wat u zocht en/of bent u op zoek naar een heel specifiek LS- of MS-bord, contacteer ons dan rechtstreeks op:
site@eme.be