MS- en LS meet- en beveiligingstransformatoren en omvormers

ELEQ ontwerpt en produceert een breed programma transformatoren, omvormers, meters en aansluittechniek. Standaardproducten én maatwerkproducten voor een groot aantal toepassingsgebieden. En steeds betrouwbaar, met een goede prijs/prestatieverhouding. Korte doorlooptijden in de productie, of het nu gaat om grote of kleine series en daaraan gekoppeld een stipte levertijd. Dat is waar u ons als partner op kunt aanspreken. ELEQ, Mastering Electricity.

Transformatoren

Voor ondermeer producenten van vermogenstransfomatoren, vermogenschakelaars en generatoren bieden wij het volgende programma:

Metering

Voor energiebedrijven, marine , industrie en hun toeleveranciers biedt ELEQ een breed programma producten ten behoeve van meetdoeleinden en energiemanagement:

Lightning

ELEQ levert aansluitoplossingen voor verlichtingstoepassingen en aansluitingen voor ander elektrotechnisch straatmeubilair.  De aansluitkasten van ELEQ zijn geschikt om allerlei modules in te monteren, waarmee de verlichting beveiligd, geschakeld of zelfs gedimd kan worden.
Lees meer…