MS-INSTALLATIES & RETROFIT

EME is de aangewezen partner om uw middenspanningsinstallaties te realiseren, uit te breiden of te vernieuwen. EME kan hierbij het hele pakket aanbieden: engineering, levering en installatie van de MS-cabine, inclusief de buitenbehuizing. Dankzij onze hoge engineeringsgraad kan EME met u meedenken en verder gaan dan de gemiddelde installateur.
Hiernaast kan u bij EME terecht voor vervanging van oude middenspanningsbeveiligingen, het bijplaatsen van aardfoutbeveiligingen en het vervangen van oude of defecte MS schakelapparatuur in bestaande velden en installaties.

Voor meer informatie hieromtrent, gelieve ons te contacteren op;
site@eme.be

MS-installatie

MS-installaties

EME heeft al heel wat MS-installaties geïnstalleerd voor diverse sectoren . Zo werden er reeds enkele complexe hoofdcabines (>10MW) vernieuwd zonder dat de installatie afgeschakeld werd. Hierbij werden zoveel mogeliijk bestaande beveiligingen en sturingen gerecupereerd en werd de hele installatie terug in kaart en conform de geldende reglementering gebracht.

site@eme.be

GP2V

Vervangen MS-schakelaars

Heeft u een defecte MS-schakelaar die niet meer leverbaar is of waar u geen wisselstukken meer voor kan vinden. Vaak kunnen wij u een 1 op 1 vervangtoestel aanbieden of bouwen waarmee u kan vermijden uw volledige installatie te moeten vervangen.

site@eme.be

Vervangen oude MS-beveiliging

Is uw beveiligingsrelais defect of kan u de gewenste selectiviteit of beveiligingsfilosofie niet realiseren met uw bestaand(e) relais. Wij kunnen u een gepast alternatief aanbieden.

site@eme.be

Onderhoud open EME MS-schakelaars

Heeft u één of meerdere MS-schakelaars die niet meer naar behoren werken of nood aan onderhoud hebben? Onze geschoolde techniekers komen bij u ter plaatse de toestellen reinigen, smeren en terug afregelen. Wij kunnen tevens instaan voor het vervangen van olie in klein olievolume schakelaars, uitvoeren van stroominjectieproeven, meten van contactweerstanden, …
Alle meetresultaten kunnen desgewenst netjes gerapporteerd worden.
site@eme.be

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBZ1RbUVDaBtIeFT0xVoH1zPm6vnbHbjRWbHCtO-ebffdwaZxM

Conformiteit ARAB/AREI & KB 04/12/2012

Heeft uw keuringsorganisme uw MS-installatie afgekeurd of heeft u te corrigeren opmerkingen. Moet u een risicoanalyse van uw installatie laten uitvoeren? In nauwe samenwerking met uw keuringsorganisme helpen wij u om één en ander terug conform te maken of te vernieuwen.

site@eme.be

S:\foto's schakelaars\DC-INFRAX DCAF077\10-10-12\CIMG1038.JPG

Niet gevonden wat u zocht en/of bent u op zoek naar iets heel specifiek zoals een speciaal vermogenbord, contacteer ons dan rechtstreeks op:
site@eme.be